Ποιοί είμαστε

mihaniΗ βιοτεχνία κεντημάτων Ιερατικών Ειδών ιδρύθηκε το 1967 από τη Σοφία Κάππα και σήμερα διευθύνεται από τον γιο της Παναγιώτη Κάππα που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στο ιερατικό κέντημα.

Στόχος μας είναι η παραγωγή πρωτοτύπων κεντημάτων υψηλής ποιότητας για τα Ιερά ‘Aμφια, καλύμματα Αγίας Τραπέζης, καλύμματα Αγίων Ποτηρίων, Κουρτίνες, Κορδέλες για τα Δικεροτρίκερα, Σελιδοδείκτες κλπ. (τα κεντήματα είναι πάνω σε βελούδο, μετάξι, σατέν ή άλλα υφάσματα).

Οι αυστηρές προδιαγραφές που έχουμε θέσει στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε και στην ποιότητα των κεντημάτων, τα πρωτότυπα σχέδια και οι ανταγωνιστικές τιμές μας, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των πελατών μας, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά (Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία, Αφρική, Μέση Ανατολή), οι οποίοι μας τιμούν με τη σταθερή προτίμηση που δείχνουν στα προϊόντα μας.

Τα προϊόντα που παραθέτουμε στην ιστοσελίδα μας αποτελούν μόνο ένα μέρος από την ποικιλία των προϊόντων της εταιρείας, διότι ανανεώνουμε συνεχώς τα σχέδιά μας.

Εμπιστευόμαστε τη γνώμη σας και τις υποδείξεις σας, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας και ευελπιστούμε στη δυνατόν καλύτερη συνεργασία, βασισμένη σε μία σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.

Με εκτίμηση
Παναγιώτης Κάππας